Audi Q2 tijdelijk als Edition #1

0

Audi introduceert de exclusieve Q2 Edition #1. Deze rijk uitgeruste, slechts tijdelijk leverbare (tot komende zomer) speciale editie is te combineren met alle beschikbare motoren. De Audi Q2 Edition #1 is er vanaf 40.745 euro.

Uiterlijk oogt de Q2 Edition #1 extra sportief dankzij S-line exterieuraccenten. Daarnaast staat hij op grote 19 inch lichtmetalen velgen en is hij uitgevoerd in de kleur Quantum grijs; een tint die mooi contrasteert met onder meer de zwarte buitenspiegels en de C stijlen (inclusief Audi ringen). Standaard is de Q2 Edition #1 voorzien van LED koplampen, idem achterlichten en dynamische knipperlichten achter.

De Q2 Edition #1 is onder meer uitgerust met automatische airconditioning, cruisecontrole, het MMI multimedia & navigatiesysteem met kleurenscherm, parkeersensoren achter en het Ambiente lichtpakket. Volgens Audi kan het klantvoordeel oplopen tot 4.050 euro.

Kopers van de beperkt leverbare Q2 Edition #1 kunnen qua motorisering kiezen uit de 1.0 TFSI (116 pk), de 1.4 TFSI (150 pk), de 2.0 TFSI (190 pk) en uit de dieseluitvoeringen 1.6 TDI (116 pk) en 2.0 TDI (150 pk). De prijzen beginnen zoals gezegd bij 40.745 euro.

Comments are closed.