Luxe op hoog niveau: Volkswagen Golf Sportsvan Highline Edition

0

De recent vernieuwde Volkswagen Golf Sportsvan is er nu ook als Highline Edition. Deze extra luxe uitvoering is er vanaf 33.090 euro en biedt volgens de importeur een klantvoordeel tot 2.890 euro.

De bijgepunte Golf Sportsvan staat inmiddels bij de Nederlandse dealers. Als Highline Edition is deze hoge Volkswagen standaard voorzien van het Executive pakket. Inbegrepen zijn daarbij het Discover Media multimediasysteem met navigatie, DAB+ digitale radio-ontvangst, diefstalalarm, telefoonintegratie en de mobiele internetdienst Guide & Inform Basis (met een abonnement voor 36 maanden). De Golf Sportsvan Highline Edition wordt bovendien geleverd met de Mijn Volkswagen module, inclusief de Mijn Volkswagen app (eveneens met een abonnement voor 36 maanden).

De verwarmbare ErgoActive voorstoelen, met massagefunctie op de bestuurdersstoel, kent liefst 14 verstelmogelijkheden. Verder is de Golf Sportsvan Highline Edition uitgerust met een elektrisch verwarmbare voorruit, LED koplampen, een rubberen kofferbakmat en een universele magnetische telefoonhouder. Automatische airconditioning, adaptieve cruise controle, parkeersensoren voor & achter, een achteruit rij camera en 17 inch lichtmetalen velgen maken de luxe Volkswagen helemaal af.

Voor de aandrijving biedt de Golf Sportsvan Highline Edition keuze uit een 1.2 TSI (110 pk), een 1.4 TSI (125 of 150 pk), een 1.6 TDI (115 pk) en een 2.0 TDI (150 pk). De extra luxe Volkswagen is er zoals gezegd vanaf 33.090 euro.

Reageren is niet mogelijk.