Toyota introduceert de RAV4 Black Edition

0

Toyota introduceert de RAV4 Black Edition. Dit model combineert naar goed actiegebruik een complete uitrusting met een gunstige prijs.

De RAV4 Black Edition is standaard voorzien van een zonnedak, lederen bekleding, stoelverwarming en het Toyota Touch 2 Go navigatiesysteem. Aan de buitenkant is de Black Edition herkenbaar aan de zwarte bodem beschermplaat, idem buitenspiegels, zwarte hemelbekleding en donker privacyglas. Ook de 18 inch lichtmetalen velgen zijn zwart gespoten.

Als basis voor de RAV4 Black Edition dient het uitrustingsniveau Dynamic. Dit betekent dat de Toyota ook voorzien is van onder meer automatische airconditioning met 2 klimaatzones, cruisecontrole, een achteruit rij camera en een 7 inch touch screen met DAB+. Ook het Toyota Safety Sense veiligheidspakket met tal van elektronische hulpsystemen ter verhoging van veiligheid en comfort is standaard.

Toyota levert het model in Nederland louter als voorwiel aangedreven Hybrid met automaat voor 41.450 euro. Onder de kap zit een 2,5 liter atmosferische benzine unit die gekoppeld is aan een elektromotor die beiden afzonderlijk of samen de auto voortbewegen. Het systeemvermogen bedraagt 197 pk. Vanaf eind februari staat de RAV4 Black Edition bij de Toyota dealer in de showroom.

Comments are closed.