Prijsvergelijking Opel Crossland X Ultimate

0

Opel heeft het gamma van de Crossland X uitgebreid met de extra luxueuze Ultimate versie. Die is in 130 pk sterke handgeschakelde benzine uitvoering voor 31.399 euro en als automaatvariant met 110 pk voor 32.299 euro. Beiden hebben de 1,2 liter 3 cilinder turbo motor onder de kap.

OpelMazdaMiniToyotaVolkswagen
Crossland XCX-3CountrymanC-HRT-Roc
1.2T 130 UltimateSA-G 120 GT-MOne1.2T Style1.5 TSI Sport
31.399 euro31.490 euro31.490 euro32.195 euro31.820 euro

De meeruitrusting van de Crossland X Ultimate ten opzichte van de 3.850 euro goedkopere Innovation versie omvat ergonomische, verwarmbare comfortstoelen voorin (AGR gecertificeerd), LED koplampen met automatische niveauregeling, LED achterlichten, stuurverwarming, Adaptive Forward Lighting (AFL), een verwarmbare voorruit, een grootlicht assistent, een verschuifbare plus in 60:40 verhouding neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare, inklapbare plus verwarmbare buitenspiegels, een derde hoofdsteun achterin, dode hoek waarschuwing, dorpelstrips met daarop ‘Opel’ vermeld, Advanced Park Assist II (incl. parkeersensoren vóór en achter), een 180 graden panoramische achteruit rij camera, bodembeschermers vóór plus achter, een logo bar die in High Gloss Black of Wit is afgewerkt, het een B stijl in hoogglans zwart, donkergetinte achterste ruiten, het veiligheidssysteem Opel Eye (met o.a. vermoeidheidsherkenning, Forward Collision Alert en Emergency Braking met voetgangersdetectie), een contrasterende dakkleur plus buitenspiegels (in Mineral Black, Summit White of Satin Steel Grey City), een 12 volt aansluiting achterin, 16 inch Titan lichtmetalen 4-dubbelspaaks velgen met 195/60 R16 banden, voorruitprojectie en een Premium geluidsinstallatie.

Reageren is niet mogelijk.