Toyota Hilux tijdelijk als Challenger

0

De Dakar Rally is voor autocoureurs een van de grootste uitdagingen ter wereld. De 2019 editie is gewonnen door Nasser Al-Attiyah achter het stuur van een Toyota Hilux. De Japanse autofabrikant viert dit met een nieuwe tijdelijke uitvoering van de Hilux: de Challenger. Het klantvoordeel kan oplopen tot 4.393 euro.

De Hilux Challenger is leverbaar als Xtra Cabine Van 4×4. Het actiepakket omvat spatbord verbreding, 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, een pushbar en matzwarte rollover bar. De laadbak cover is uitgevoerd in de carrosseriekleur.

Behalve automatische airconditioning, stoelverwarming en cruisecontrole, is ook het Toyota Go navigatiesysteem standaard, evenals zwart lederen bekleding. De Hilux Challenger is standaard uitgerust de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense waarmee de bestuurder over een assistent beschikt zodra er zich lastige verkeerssituaties zich voordoen.

Toyota levert de nieuwe, maar tijdelijke Challenger uitvoering van de Hilux als Xtra Cabine Van 4×4 met een 150 pk sterke 2.4 D-4D dieselmotor. De prijzen van de pick-up beginnen bij 29.490 euro exclusief BPM en BTW (32.990 euro met het Challenger actiepakket). Het klantvoordeel bedraagt daarmee 4.393 euro.

Reageren is niet mogelijk.