Veel voordeel tijdens The Big Event van Opel

0

Op maandag 11 februari gaat The Big Event weer van start bij de Opel dealers. Dit keer kan men een gratis tankpas, inruilbonus, kosteloze accessoires en actierente krijgen. Het klantvoordeel kan daarmee oplopen tot boven de 2.750 euro.

Tijdens de campagne The Big Event bieden Opel dealers traditioneel veel voordeel. Ook dit keer kan het niet op. Bij aankoop van een nieuwe personenauto van Opel (uitgezonderd de elektrische Ampera-e) ontvangt men een Travelcard met 500 euro saldo. Dat bedrag kan men tot een jaar na afgifte besteden aan brandstof en wasbeurten, bij tankstations herkenbaar aan het Travelcard logo.

Als er een auto ingeruild wordt, dan ontvangt men van de Opel dealer bovenop de AutoTelex waarde 2.000 euro extra (1.000 euro bij aanschaf van een Karl; de bonus geldt bij aankoop van een Adam, Corsa, Crossland X, Mokka X, Grandland X, Astra, Cascada, Zafira en Insignia). Van 28 januari tot en met 14 februari loopt bij de Opel dealers ook de Verdubbelaar loterij, waarbij elke dag één koper geen 2.000 euro maar 4.000 euro extra inruilwaarde ontvangt.

Daarnaast mag je voor 250 euro aan opties gratis uitzoeken. Dit aanbod is geldig op alle personenauto’s, behalve de Ampera-e. Ook kun je een groot deel van de aanschafprijs, met een minimum van 3.000 euro, via een niet-doorlopend krediet van Opel Finance financieren. Dan maak je gebruik van de actierente van 4,99 procent.

De Big Event actie geldt voor particuliere en klein zakelijke klanten van 11 tot en met 16 februari 2019. Uiterste registratiedatum van de nieuwe auto is 30 juni.

Reageren is niet mogelijk.