Beperkt verkrijgbaar: Renault Trafic Limited

0

Renault start in mei met de levering van de Trafic Limited: een luxe en op 100 exemplaren gelimiteerde uitvoering van de bestelwagen. Hij is per direct te bestellen.

Zoals gebruikelijk luistert ook dit actiemodel van Renault naar de naam Limited. Er komen 100 exemplaren van de speciale uitvoering naar Nederland. Die zijn allemaal voorzien van een dubbele cabine en een dubbel geblazen 1,6 liter dCi dieselmotor met 145 pk.

De Limited uitvoering is te herkennen aan de opvallende strepen aan de zijkant en aan de zilvergrijze accenten die zijn aangebracht op de voorbumper plus de stootstrips op de flanken. De grille en het Renault logo zijn zwart van kleur, evenals de velgen en de dakrails.

Uniek voor de Limited uitvoering is ook de LED dagverlichting in de bumper. Verder is de speciale Trafic voorzien van sidebars, die de bestelwagen een robuustere uitstraling moeten geven.

De stoelen van de Limited uitvoering zijn bekleed met kunstleer, dat in de kleuren zwart, rood en bruin is te bestellen.

De uitrusting omvat onder andere een multimediasysteem met aanraakscherm, een achteruit rij camera en sleutelloze toegang. Renault vraagt 39.090 euro (exclusief BTW en BPM) voor de Trafic Limited.

Reageren is niet mogelijk.