Dubbelop: Opel Grandland X Irmscher als actieaanbieding

0

Opel huistuner Irmscher komt met een actiemodel op basis van haar reeds eerder onder handen genomen Grandland X: de Black & White. Daarvan zullen slechts 100 exemplaren worden gebouwd dus exclusiviteit is gegarandeerd.

De door Irmscher aangepakte Opel Grandland X beschikt over een met 3 centimeter verkleinde grondspeling en speciale 20 inch Heli Star lichtmetalen velgen die naar keuze gitzwart of diamant gepolijst zijn. Een soortgelijke afwerking (en keuzemogelijkheid) is er voor de ovalen roestvrijstalen uitlaatpijpen.

Andere actiekenmerken van de Grandland X Black & White zijn zwarte sidebars en een set speciale vloermatten met unieke stiksels. Vanzelfsprekend ontbreken speciale badges op de carrosserie niet. Irmscher rekent 3.500 euro voor zijn behandeling van de Grandland X. Voor dat bedrag krijg je ook een kenmerkende grille van de tuner en aangepaste bumpers.

Reageren is niet mogelijk.