Porsche drukt zijn verleden opnieuw af

0

De Classic afdeling van Porsche biedt de mogelijkheid om honderden originele oude handleidingen en technische instructieboeken opnieuw te laten afdrukken. Dit kan vanaf het model 356 uit 1952. Het is zonder twijfel goed nieuws voor nostalgische verzamelaars.

Via zijn Classic afdeling biedt Porsche eigenaren van een oldtimer van het beroemde merk heel wat mogelijkheden. Zo kan men heel eenvoudig allerlei onderdelen bestellen voor het onderhoud of de restauratie van een oude sportwagen. Maar wat is een klassieker zonder de oorspronkelijke handleiding? Sommige exemplaren zijn echt heel lastig te vinden op de tweedehands boekenmarkt.

Maar dat is voor eigenaren van een oude Porsche niet langer een probleem: Porsche Classic kondigt aan dat het op bestelling circa 700 oude handleidingen weer kan afdrukken. Ook heel wat garantieboekjes, onderhoudsboekjes en dergelijke kunnen op dezelfde manier als het oorspronkelijke document worden gereproduceerd. En als kers op de taart biedt Porsche Classic ook geschikte hoesjes aan om al die nieuwe ‘oude’ documenten in op te bergen.

Reageren is niet mogelijk.