Sportline pakket voor Skoda Enyaq iV

0

Skoda heeft prijskaartjes gehangen aan het Sportline pakket voor de Enyaq iV. Het uitgebreide pakket geeft de volledig elektrische SUV niet alleen een sportiever uiterlijk, maar maakt hem ook luxueuzer. Het Sportline pakket is vanaf vandaag te bestellen.

De Enyaq iV Sportline kenmerkt zich door 20 inch Vega lichtmetalen velgen, sportieve bumpers, een uniek front, zij schorten, vele zwarte afwerkingsdetails en donker getinte ramen achter. Het speciale sportonderstel (dat vóór met 15 mm en achter 10 mm is verlaagd) zorgt volgens Skoda voor extra dynamische rij eigenschappen.

Exclusief voor de Sportline hebben de interieurontwerpers van Skoda een eigen zogeheten Design Selection samengesteld. De interieurbekleding en de hemel zijn in donkere kleuren uitgevoerd. Het dashboard is bekleed met zwart kunstleer met grijze contraststiksels en is afgewerkt met carbon look details die ook terug te vinden zijn op de deurpanelen. De vloermatten met grijze bies matchen perfect bij de rest van het interieur. De Sportline Design Selection omvat ook exclusieve sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen.

Het 3-spaaks multifunctionele lederen sportstuur met grijze contraststiksels en de aluminium sportpedalen maken volgens Skoda het sportieve interieur helemaal af. De Enyaq iV Sportline biedt verder onder meer LED Matrix koplampen, luxe LED verlichting achter, Drive Mode Select, HOD (Hands Off Detectie) en progressieve stuurbekrachtiging. Ook standaard op deze sportieve elektrische Skoda zijn KESSY (KEyleSS entrY), een draadloze telefoonlader en Driver Assist.

Het Sportline pakket is leverbaar op de Enyaq iV 60 en 80 en heeft een prijs van respectievelijk 4.700 euro en 4.100 euro. Dat brengt de totaalprijs op 45.480 euro voor de lichtste batterijversie (met een rij bereik van 390 km en een vermogen van 170 pk) en op 51.880 euro voor de krachtigere variant met 204 pk en 537 km rij bereik. Beide uitvoeringen zijn naar smaak te personaliseren met een keur aan opties en pakketten. De exclusief voor de Enyaq iV Sportline ontworpen zwarte 21 inch Betria velgen kosten 790 euro.

Reageren is niet mogelijk.