Prijs indicatie BMW X5 / X6 Black Vermillion

0

Mannen en vrouwen die wel geld hebben, maar geen smaak, opgelet: BMW komt met een opvallende, weinig subtiele en eigenlijk ronduit vulgaire uitvoering van de X5 en de X6. manier op. Dit ‘actiemodel’ kenmerkt zich vooral door een aandachttrekkende grille. Die oogt alsof iemand met een X5 of X6 nog een blikje rode verf over had.

BMW noemt de gelimiteerde edities X5 Black Vermillion en X6 Black Vermillion. Zij komen naast een in Frozen Black gespoten X7 op de markt (maar deze gigantische SUV is van zichzelf al opvallend genoeg, waardoor hij geen rode lipstick nodig heeft). BMW jubelt dat de Black Vermilion varianten het samenspel tussen rood en zwart effectief weergeven.

De specifieke kleurstelling van de grille zou daarbij zorgen voor een mooi contrast. Vol trots melden de Duitsers ook dat de X6 over Iconic Glow verlichting in de grille beschikt. Het kan dus nog opzichter, voor het geval men denkt dat de X5 Black Vermillion onvoldoende de aandacht weet te trekken.

Met name in China zullen deze actie uitvoeringen zeer in de smaak vallen. BMW biedt de Black Vermillion uitvoeringen echter ook op ons continent aan. Er is namelijk reden voor een feestje: vorig jaar verkocht BMW bijna een kwart miljoen exemplaren van de X5, X6 en X7. Vandaar de naam dus. Alle motorvarianten van de X5 en X6 zijn leverbaar als Black Vermillion. Op basis van de prijzen in Duitsland, moet er voor ons rekening worden gehouden met tarieven die beginnen bij afgerond 120.000 euro voor de X5 en een kleine 130.000 euro voor de X6.

Reageren is niet mogelijk.