Opel maakt details The Big Event 2021 bekend

0

Tijdens de Opel actie genaamd The Big Event Ook profiteert de klant van extra inruilwaarde of voorraadvoordeel, een gratis tank- of laad pas en een accessoire cheque.

Begin oktober barst bij de Opel dealers The Big Event weer los. Tijdens dit voordeelfeest is jouw huidige auto meer geld waard. Bij aanschaf van een nieuwe personenauto ontvangt de klant 2.000 euro inruilpremie (of 1.000 euro voor de elektrische modellen Corsa-e en Mokka-e) bovenop de waarde van je inruilauto. Het jij geen in te ruilen auto, breng dan een ander rollend object mee naar de Opel dealer: een fiets, kruiwagen of wat dan ook. In plaats van extra inruilwaarde ontvang jij dan een korting op een Opel uit voorraad. Die is even hoog als de inruilbonus.

The Big Event staat voor véél voordeel, dus er is meer. Bij een nieuwe Opel die jij aanschaft, ontvang jij een tankpas ter waarde van 500 euro. Bestel jij een elektrische auto, dan krijg je gratis laadtegoed, in de vorm van 500 euro korting op de aanschafprijs. Bovendien ontvang je bij een nieuwe Opel ook het recht op 250 euro aan accessoires uit te kiezen. Of kies meer opties uit, de Opel dealer geeft je dan 250 euro korting op de totale accessoireprijs.

The Big Event vindt plaats van 4 tot en met 9 oktober bij de Opel dealers en is alleen bestemd voor particuliere en klein zakelijke klanten, zolang de voorraad strekt. De uiterste registratiedatum van de nieuw aan te schaffen Opel is 31 maart 2022. Reeds geregistreerde auto’s zijn uitgesloten van de actie, evenals specifieke uitvoeringen. The Big Event geldt niet in combinatie met andere Opel acties. De voordeelbedragen zijn inclusief btw. Vraag de Opel dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.