Binnen enkele muisklikken voor de deur: de Audi A1 Sportback Attitude

0

Hij is alleen online te bestellen: de Audi A1 Sportback Attitude. Rijden kan alleen via private lease. Maar daarmee is Audi rijden bereikbaarder dan ooit want het vaste maandbedrag bedraagt slechts 395 euro.

Na de A3 Sportback Attitude waarmee Audi voor het eerst de mogelijkheid bood om een nieuwe auto van het merk online te bestellen, wordt de A1 Sportback Attitude nu aan het gamma toegevoegd. Met slechts een paar muisklikken staat deze auto al binnen 10 dagen voor de deur. De A1 Sportback Attitude is via Audi Private Lease vanaf 395 euro per maand te rijden. De klant hoeft vanachter het scherm alleen nog maar een kleur te kiezen bij het configureren van zijn of haar exemplaar.

AudiA1SportbackAttitude2

Mocht de A1 Sportback Attitude onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan de auto binnen 30 dagen kosteloos worden geretourneerd. De Audi is voorzien van de 95 pk sterke 25 TFSI motor. Bij de prijs inbegrepen zijn ook lichtmetalen velgen met 5-arm design, een 3-spaaks multifunctioneel stuur in leder en het veiligheidssysteem Audi Pre-sense Front. Het interieur kenmerkt zich onder meer door de Audi Virtual Cockpit (digitaal instrumentarium) en een interface voor smartphone-integratie van zowel Apple CarPlay of Android Auto. Ook beschikt de Audi A1 Sportback Attitude over Lane Departure Warning, een licht- & regensensor en airconditioning.

De A1 Sportback Attitude wordt geleverd via Audi Private Lease, onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Met dit label heeft de klant voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe auto voor de deur staan waarbij vrijwel alles in het maandbedrag is inbegrepen: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Slechts de brandstof komt daar nog bij. Optioneel kan gekozen worden voor een flexibel contract, waarbij na 1 jaar het contract maandelijks opzegbaar wordt.

Reageren is niet mogelijk.