Citroën laat jou Businessclass rijden voor Economyclass prijzen

0

Citroën vraagt aandacht voor de Business uitvoeringen van haar C3, C3 Aircross, C4 en ë-C4· Zo is de laatste er als rijk uitgeruste Shine Pack Business met een fiscale waarde van 35.000 euro en 16 procent bijtelling·

De Citroën C3, C3 Aircross en C4 en ë-C4 bieden in Business uitvoering extra veel uitrustingen voor een naar eigen zeggen aantrekkelijke prijs. De zakelijke rijder profiteert daardoor van een lagere bijtelling en ook de particulier is voordeliger uit. Kortom, iedereen reist met Citroën Businessclass voor Economyclass prijzen.

De Shine Business uitvoering van de C3 en de Shine Pack Business uitvoeringen voor de C3 Aircross, C4 en ë-C4 zijn standaard uitgerust met onder meer cruisecontrol (inclusief snelheidsbegrenzer), Driver Attention Alert en verkeersborden herkenning. Eveneens standaard is Citroën Connect Radio DAB+ met Bluetooth, Apple Carplay en Android Auto.

Bij de Citroën C4 en ë-C4 Shine Pack Business wordt het voor Citroën zo typerende comfort nog verder versterkt met de standaard elektrisch verstelbare en met leder beklede Advanced Comfort Seats met massagefunctie en het onderstel met Citroën Progressive Hydraulic Cushions. Eveneens standaard zijn onder meer het head-up display, Pack Hifi Audio en 18 inch lichtmetalen velgen. Connect Nav brengt je gemakkelijk naar de bestemming en aanvullende veiligheid- en assistentiesystemen zorgen voor een extra veilige en ontspannen reis ernaartoe. Zo herkennen de C4 en ë-C4 ook voetgangers en fietsers. Zelfs in het donker.

De C3 Shine Business is leverbaar vanaf 19.990 euro. De C3 Aircross Shine Pack Business is 26.890 euro geprijsd. De C4 Shine Pack Business heeft een instaptarief van 31.490 euro en de volledig elektrische ë-C4 Shine Pack Business is er vanaf 35.840 euro (fiscale waarde 35.000 euro; hij valt dus binnen de vereisten voor het lagere bijtellingspercentage van 16 procent).

Het voordeel ten opzichte van de ‘niet Business’ versies met vergelijkbare uitrusting is volgens Citroën aanzienlijk. Zo bespaart de klant bij de C3 Shine Business al 3.330 euro ten opzichte van een vergelijkbare C3 Shine. Bij de C3 Aircross Shine Pack Business is het voordeel 5.200 euro ten opzichte van een vergelijkbare C3 Aircross Shine. De C4 Shine Pack Business biedt een klantvoordeel van 5.160 euro ten opzichte van een C4 Shine. Bij de ë-C4 Shine Pack Business bespaart de klant liefst 5.600 euro ten opzichte van een ë-C4 Shine.

 

Reageren is niet mogelijk.