Beat Black Friday: gratis upgrade naar je favoriete kleur Seat

0

‘Black Friday’ kan volgens Seat wel wat meer kleur gebruiken. Daarom speelt het automerk met de ludieke actie ‘Beat Black Friday’ in op deze alom bekende kortingsdag.

Particuliere klanten krijgen van 24 t/m 27 november bij aankoop van een Seat een gratis upgrade naar hun favoriete lakkleur, zolang het maar geen zwart is. “Dat maakt het kiezen voor de sportieve Ibiza in de metallic kleur ‘Desire Red’ of de Arona in de metallic kleur ‘Saphire Blue’ tijdelijk nóg aantrekkelijker”, zo schrijft de importeur in haar persbericht. Het Beat Black Friday voordeel voor de consument loopt al gauw op tot honderden euro’s.

De Nederlandse wegen worden gedomineerd door grijze en zwarte auto’s. Met behulp van deze actie hoopt Seat wat meer kleur aan het verkeer toe te voegen. De Spaanse autofabrikant daagt Nederlanders vanuit het motto ‘Beat the Expected’ al langer uit om zo nu en dan eens een andere afslag te nemen. Volgens het automerk is het belangrijk om soms even buiten de lijntjes te kleuren en het hart te volgen.

Niet alleen met ‘Beat Black Friday’ doet Seat het net even anders. Voor zowel particuliere als zakelijke rijders heeft het Spaanse automerk ‘Unexpected Deals’. Voor de Ibiza en Arona zijn de Private Lease tarieven bijvoorbeeld extra scherp. Ook heeft Seat nu, naar eigen zeggen, aantrekkelijke financieringsaanbiedingen voor alle modellen: van de Ibiza en Arona via de Leon en Ateca tot en met de Tarraco. Oók voor klanten die liever wél voor een zwarte lak gaan!

Reageren is niet mogelijk.