DS introduceert de 7 Esprit de Voyage

0

Net als modehuizen, en in de traditie van de Franse kunst van het reizen, introduceert DS Automobiles zijn eerste Collection. In gewoon Nederland: zijn eerste actiemodel. Die wordt nu in stelling gebracht om de kwakkelende verkopen een impuls te geven. De eerste Collection van DS Automobiles heet Esprit de Voyage.

De Esprit de Voyage uitvoering is gebaseerd op de Rivoli uitvoering en onderscheidt zich met een exclusief, licht en met leder bekleed interieur. De parelgrijze nappa lederen bekleding van het dashboard is van een uniek reliëf voorzien. De vormen van het reliëf komen terug in de dorpels van de voorportieren, de logo’s en op de speciaal afgewerkte buitenspiegelkappen.

DS7CollectionVoyage2

De heldere kleuren komen terug in de stoelbekleding van generfd leder en in de nappa lederen afwerking in de kleur Pearl Grey. Laatstgenoemde tint is exclusief voor het actiemodel. De vloermatten zijn eveneens op een unieke manier afgewerkt en voorzien van een zoom in een kleur die perfect samengaat met de lichte tinten van de rest van het interieur.

DS7CollectionVoyage3

De ‘Esprit de Voyage’ signatuur is aan de buitenzijde te zien op de portieren, waarbij de spiegelkappen zijn voorzien van een speciaal laser geëtst patroon. De afwerking in Gloss Black van de DS Wings, de omlijsting van de ruiten, de dak rails en het frontpaneel moeten de vormen van de auto accentueren. Ook de grille is uitgevoerd in Gloss Black

DS7CollectionVoyage4

De DS 7 Esprit de Voyage is leverbaar met keuze uit 6 carrosseriekleuren: Pearl White, Crystal Pearl, Lacquered Grey, Platinum Grey, Perla Nera Black en Sapphire Blue. Bovenop de standaarduitrusting van de Rivolo uitvoering biedt het actiemodel met verwarmbare én geventileerde voorstoelen inclusief massagefunctie, een verstelbare rugleuning achterin, aluminium pedalen, PolyAmbient interieur verlichting, akoestisch gelamineerde zijruiten en een elektrisch bedienbare achterklep met handsfree bediening.

DS7CollectionVoyage5

De DS 7 Esprit de Voyage is per direct te bestellen in 2 plug-in hybrideversies (de E-Tense 225 en E-Tense 4×4 300) voor prijzen vanaf € 60.940.

DS7CollectionVoyage6

Reageren is niet mogelijk.