Seat stunt met inruilpremie en lagere prijzen

0

Seat scherpt de prijzen aan. Daardoor biedt het Spaanse automerk naar eigen zeggen met ingang van het nieuwe jaar een ongekend sterke combinatie van kwaliteit, een rijke uitrusting en sportief rijplezier tegen extra scherpe instaptarieven voor alle modellen. Daar blijft het niet bij: met inruilpremies van 2.000 euro claimt Seat nu de beste ‘value for money’ te bieden.

Zo is de Ibiza inclusief de inruilpremie van 2.000 euro al te rijden vanaf 19.990 euro en de Arona vanaf 22.990 euro. Bij de Leon is ook sprake van een forse prijsverlaging voor alle uitvoeringen. Zo kost de 110 pk sterke 1.0 TSI Style uitvoering niet langer 32.795 euro, maar mag de Leon in deze vorm nu weg voor 29.750 euro. De prijsverlaging heeft tot gevolg dat de oude Reference basisversie van het menu is verdwenen. Daardoor is instappen in de Leon ondanks de aangepaste tarieven 155 euro duurder geworden.

De DSG-automaat ter waarde van 3.600 euro wordt vanaf nu zonder meerprijs op de Ateca geleverd. Deels is dat een sigaar uit eigen doos, want van dit model heeft Seat de prijzen wél verhoogd. De grotere Tarraco is nu wél scherper geprijsd. Zo mag de krachtige en efficiënte PHEV uitvoering nu weg voor 46.990 euro. Dat was 48.995 euro.

 

Reageren is niet mogelijk.