Audi Q2 debuteert als Launch Edition

0

Bij Audi is de Q2 als Launch Edition in de voorverkoop gegaan. Het actiemodel maakt volgens de importeur een combinatie tussen het sportieve en exclusieve uiterlijk en de gemakken van het Pro Line pakket voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Audi Q2 Launch Edition

De Audi Q2 Launch Edition is enkel leverbaar met de 150 pk sterke 1.4 TFSI CoD motor in de kleur Quantumgrijs. Er kan gekozen worden tussen een handgeschakelde 6-bak (CO2-uitstoot 130 gram/km, 40.990 euro) en een 7-traps S-tronic automaat (125 gram en 42.730 euro).

Audi Q2 Launch Edition

De Audi Q2 Launch Edition is voorzien van ondermeer het S-line exterieurpakket incl. constrast elementen in Manhattan grijs, lichtmetalen 19-inch velgen met een 5-arm rotor design, blades in de contrastkleur zwart, idem buitenspiegels, het optiepakket ‘Zwart’, Audi ringen op de blades, LED koplampen, een licht & regensensor, het Ambiente lichtpakket, mono.pur interieurelementen, een armsteun tussen de voorstoelen, MMI navigatie, parkeersensoren achter, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay en cruise controle.

Audi Q2 Launch Edition dashboard

Volgens Audi beschikt het introductiemodel hiermee over vrijwel dezelfde uitrusting als de uitvoering met Pro Line S pakket, maar bespaart de koper tot 1.400 euro.

Audi Q2 Launch Edition

Reageren is niet mogelijk.