Brabus pakt de bus

0

Voor 254.500 euro koop je een Mercedes S 600 met Maybach logo. Dat is zondermeer een statusrijke auto, maar je kan er moeilijk in dansen of een vergadering in houden. Beide activiteiten moeten in deze door Brabus onder handen genomen Sprinter wel probleemloos kunnen. En dat zonder de luxe van Maybach op de geven. De klant krijgt immers leder en Alcantara in overvloed, een ijskast, internet, 2 televisietoestellen en een verplaatsbare tafel.

Brabus VIP Conference Lounge

Maar zoals gebruikelijk zijn de creaties van Brabus niet goedkoop, ook al gaat het dit keer niet om een bovengemiddeld snel of snel model. Je moet minimaal 224.000 euro meenemen naar de dealer om eigenaar te kunnen worden van de Maybach onder de busjes (Brabus VIP Conference Lounge genaamd). En dan krijg je een auto die aan de buitenzijde niet eens zo heel speciaal oogt, al is het busje wel voorzien van 18-inch velgen, bi-xenon koplampen en donker getinte ruiten.

Brabus VIP Conference Lounge

Brabus denkt goede zaken te kunnen doen met de VIP Conference Lounge. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat menig persoon meer uren per dag in zijn auto doorbrengt dan thuis. Er is dus een markt voor modellen die in niets onderdoen voor een super-de-luxe en comfortabel appartement.

Brabus VIP Conference Lounge

In het interieur van de verbouwde Sprinter bevinden zich een scala aan (sfeervolle) snuisterijen en details waarop menig penthouse bewoner jaloers zal zijn. Aan boord van de Brabus VIP Conference Lounge bevinden zich namelijk 6 verwarmbare sportzetels, tablets, een uitgebreid entertainment systeem (inclusief BlueRay spelers en WiFi mogelijkheid) en een instelbare sfeerverlichting. Onder de kap ligt de bekende 3,0 liter metende V6 diesel die het in de Sprinter tot 190 pk schopt.

Brabus VIP Conference Lounge

Reageren is niet mogelijk.