McLaren 570S Design Editions

0

McLaren heeft haar ontwerpers in Woking de 570S laten aankleden. Het resultaat wordt Design Editions genoemd en zou ” de mooist mogelijke 570S” zijn.

570sdesigneditiona2

McLaren heeft 5 verschillende speciale varianten van haar ‘instapmodel’ laten samenstellen door haar eigen ontwerpers. Elk exemplaar biedt speciale kleuren, materialen en afwerkingdetails die afkomstig zijn uit de ‘By McLaren’ personalisatiemogelijkheden.

570sdesigneditiona3

Zo wordt de op de fotoserie afgebeelde Design Edition 1 gekenmerkt door een Vermillion Red carrosseriekleur. De andere exemplaren zijn uitgevoerd in de kleuren Onyx Black, Storm Grey, Ventura Orange en Silica White.

570sdesigneditiona4

Elk model heeft lichtmetalen velgen met 5 spaken (met een diamond-cut finish) en een Stealth uitlaat. De kleur van de remklauwen is afgestemd op de carrosserietint; in dit geval dus rood. Binnenin is er onder meer Carbon Black alcantara gebruikt, evenals Apex Red nappaleer (voor de stoelen) met Slate Gray stikselwerk.

570sdesigneditiona5

McLaren stelt dat het totaalpakket aanzienlijk goedkoper voor de klant is dan wanneer hij losse opties geselecteerd zou hebben. Voor een meerprijs van 8.500 Britse ponden, ongerekend net geen 10.000 euro, koopt u geen standaard 570S, meer deze Design Edition. Wie nu bestelt, krijgt de speciale McLaren in 2017 geleverd.

Reageren is niet mogelijk.