Mini laat zich aankleden

0

Voor diegenen die van mening zijn dat je in een standaard Mini niet voldoende opvalt in het verkeer en dat ook de reguliere optielijst hiervoor geen soelaas biedt, hebben de merkdealers een reeks ‘Original Accessoires by John Cooper Works’ in de aanbieding.

minijcwa2
De reeks onderdelen geven de diverse modellen van Mini een nóg sportiever uiterlijk. Daarnaast zijn er technische aanpassingen mogelijk. Zo heeft Mini voor alle Cooper S uitvoering een vermogen upgrade beschikbaar. Daarmee neemt de motorkracht toe van 192 tot 211 pk.

minijcwa3

Ook een opgewaardeerd JCW remsysteem (met geperforeerde en geventileerde schijven), 17 en 18-inch lichtmetalen velgen en een reeks aërodynamische accessoires staan op de bestellijst.

minijcwa4

Daar zijn ook zaken als een met leer bekleed sportstuur, een speciale pookknop, een heuse Track Fix voor GoPro, spiegelkappen van koolstofvezel, voor & achterspoilers en speciale stickersets op te vinden.

minijcwa5

Tijdens het tunerfeest Essen Motor Show, dat komend weekend zijn deuren opent, zijn de aangeklede modellen van Mini live te bewonderen. U heeft tot en met 4 december de tijd om deze beurs te bezoeken.

minijcwa6

Mini laat daar een John Cooper Works versie zien die is uitgerust met een instelbaar onderstel en een sportuitlaat met vlinderkleppen. Die is bedoeld om de laatste decibellen de vrije loop te geven.

minijcwa7

Reageren is niet mogelijk.