Tesla maakt Model S nóg sneller

0

Volgens Tesla topman Elon Musk wordt de Model S in P 100 D uitvoering nóg sneller. Een nieuwe rij modus maakt het namelijk mogelijk om in minder dan 2,5 seconden naar 100 km/u te sprinten.

Hoe Tesla dat wil klaarspelen? Simpelweg met een nieuwe versie van de Ludicrous modus die nóg beter presteert. Met een tweet Zoals gewoonlijk heeft Musk zich via Twitter uitgesproken, waar hij schreef dat er een sterkere P 100 D Ludicrous komt.

De Model S is als P 100 D reeds zo vlug als water. De in augustus voorgestelde topversie met 100 kWh sterk accupakket is in staat om in 2,7 seconden naar 100 km/u te accelereren. De actieradius bedraagt ruim 600 kilometer en vierwielaandrijving is standaard.

teslasunroofa

Musk geeft echter nog geen details of introductiedatum voor de update. De Model S krijgt ook een aantal nieuwe opties, zoals een panoramisch dak dat volgens de CEO “heel moeilijk te ontwikkelen was, maar het interieurgevoel echt verbazingwekkend maakt”.

Reageren is niet mogelijk.