Mitsubishi geeft inruilkorting

0

Mitsubishi geeft 1.000 euro extra inruil bij de aanschaf van een nieuwe Space Star. Indien de Life uitvoering besteld wordt, bedraagt de korting zelfs 1.250 euro. Het aanbod geldt tot en met 31 maart. De Mitsubishi Space Star is er vanaf 11.270 euro.

De Space Star kan worden besteld met een 1,0 liter of 1,2 liter driecilinder motor. Voorzien van start/stop systeem verbruikt de Mitsubishi met de eerste motor (71 pk) in theorie 4,0 liter/100 km. Met de 1.2 onder de kap zou de gemiddelde brandstofconsumptie uit moeten komen op 4,1 liter/100 km. Deze krachtbron levert 80 pk. Met CVT (continu variabele transmissie; een handgeschakelde 5 versnellingsbak is standaard) bedraagt het verbruik van beide motorversies 3,9 resp. 4,1 liter/100 km.

Bij aankoop van een Space Star Life is de inruilpremie dus extra hoog (1.250 euro). U zit dan wel vast aan de 1,2 liter motor en uitgangspunt is de aanschafprijs van 14.770 euro. De uitrusting van de Life uitvoering omvat onder andere cruise controle, een DAB+-radio en een Bluetooth-carkit. Alle drie zijn vanaf het stuurwiel te bedienen.

Reageren is niet mogelijk.