Business voor Volkswagen Golf

0

De vernieuwde Volkswagen Golf is voortaan tevens leverbaar in Business en Business R uitvoering. Ook de Variant is er als dergelijk actiemodel. Dat betekent extra’s en maximale internetverbinding.

Het gamma begint bij de Golf Comfortline Business. Die heeft standaard 17-inch lichtmetalen Dijon velgen, een 8,0-inch groot touch screen, diefstalalarm klasse III, Car Net Guide & Inform, DAB+ en ergo actieve stoelen. De Variant uitvoering is tevens voorzien van een chromen dakreling. Als 110 pk sterke 1.0 TSI kost het actiemodel 26.990 euro. De Variant moet 28.250 euro opbrengen. Het klantvoordeel bedraagt volgens de importeur maximaal 2.150 euro.

De Golf GTD, GTI en de GTI Performance zijn er nu eveneens in Business uitvoering. Die beschikken standaard over alle bovengenoemde items en hebben specifieke GTI/GTD lichtmetalen velgen. De hatchback uitvoeringen worden geleverd met 3D LED achterlichten. De Golf GTI Business is er uitsluitend met handgeschakelde 6-bak vanaf 39.450 euro en de GTI Performance Business vanaf 40.990 euro (7-DSG optioneel beschikbaar). De instapprijs van de Golf Variant GTD Business bedraagt 41.850 euro (7-DSG optioneel).

De Golf Highline Business R koppelt volgens de importeur luxe aan sportiviteit. Hij heeft alle elementen van de gewone Business actiemodellen en vult dat aan met het R Line exterieurpakket, 17 inch Sebring lichtmetalen velgen, extra donker getinte ruiten achter, progressieve besturing en 3D LED achterlichten (alleen hatchback). De Golf Highline Business R is er vanaf 29.190 euro en de Variant vanaf 29.990 euro. Het totale klantvoordeel voor deze actiemodellen loopt volgens de importeur op tot wel 1.830 euro.

De Golf Variant Alltrack 1.8 TSI 4Motion is er ook als Business. Die biedt dezelfde extra’s als de in de tweede alinea genoemde modellen en most 40.250 euro.

Comments are closed.