Mercedes X-klasse gaat kamperen

0

Tischer presenteert op de van 13 tot 21 januari te houden CMT (Camping Motor Touristik) in Stuttgart deze opvallende X klasse. Officieel is het nog een conceptstudie, maar bij genoeg interesse gaat hij in productie.


De pick-up van Mercedes is voorzien van een verwijderbare opbouw. In de kamperunit bevindt zich bovenin het dak een 2-persoonsbed van 150 cm breed. De stahoogte is net geen 2 meter. Verder is er nog een fornuis met 3 gaspitten en een koelkast van 85 liter. De uitklapbare badkamer is voorzien van douche en toilet. De zitbank biedt plek aan 3 personen. Klap je alles netjes op, dan is er plek voor een tweede slaapplaats, eveneens voor 2 personen.

Tischer heeft de Mercedes X klasse op deze manier weten te transformeren tot een rudimentair soort mobile home, die wonderwel past bij het avontuurlijke, maar tegelijkertijd no-nonsense karakter van de pick-up.

Reageren is niet mogelijk.