Subaru Viziv Performance STi Concept in vol ornaat

0

Op de Tokyo Auto Salon, niet te verwarren met de Tokyo Motor Show, toont Subaru de Viziv Performance STI Concept. Op deze afbeeldingenserie is hij nu volledig te zien.


De Viziv Performance STi Concept is de overtreffende trap van de versie zonder de laatste 3 letters die oktober vorig jaar tijdens de Tokyo Motor Show werd gepresenteerd. Beide modellen zijn 4,63 meter lang en 1,95 meter breed. De carrosseriehoogte bedraagt 1,43 meter.

Subaru meldt nog niet wat de specificaties van de Viziv Performance STi Concept zijn, maar we kunnen er vergif op innemen dat onder de kap conform de merktraditie een boxermotor zit. Met het oog op het marktintroductietijdstip (2020, oftewel als de elektrificatie van de automarkt in een hogere versnelling is beland), zal hij geassisteerd worden door een elektromotor. De genoemde boxermotor wordt 2,0 liter groot.

De Viziv Performance Concept gaat in meerdere smaken in productie, dus ook zonder STI badge. Maar met dit heftige logo kunnen wij er de spirituele opvolger van de zo geliefde (Impreza) WRX STi in zien.

Reageren is niet mogelijk.