Volkswagen Arteon tijdelijk met gratis automaat

0

De Arteon van Volkswagen is tijdelijk standaard uitgerust met de DSG automaat met dubbele koppeling. Ook de Business uitvoeringen beschikken nu over deze transmissie, waardoor het totale voordeel op dit model kan oplopen tot 6.500 euro. De Arteon 1.5 TSI met DSG er nu al vanaf 40.250 euro.

Bij de reguliere uitvoeringen bedraagt het klantvoordeel 2.800 euro. De Arteon Elegance Business heeft als meeruitrusting onder meer adaptieve cruise controle, het Active Info display, een elektrisch bedienbare achterklep met ‘Easy Open’ en het Executive pakket met navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm. Inclusief gratis DSG automaat loopt het totale voordeel van deze uitvoering uit op tot 6.500 euro. Er is ook de sportieve Arteon Business R. Dit model combineert de luxe van de Business uitvoering met de sportieve R-Line in/exterieurstyling.

Voor de diverse Arteon modellen die al standaard waren uitgevoerd met DSG, geldt een tijdelijke prijsverlaging tot 2.800 euro. Volkswagen heeft in de eerste 2 maanden van dit jaar 176 exemplaren van de Arteon verkocht. Ter vergelijking: de Audi A5 ging in die periode 320 keer over de toonbank en de BMW 4-serie Gran Coupé 228 keer. De Arteon kan dus wel wat actieondersteuning gebruiken.

Comments are closed.