Mini springt in het huwelijksbootje

0

De trouwpartij in het Britse koningshuis is reden voor Mini om een unieke versie van haar 3-deurs Hatch te produceren. Niet om de aanstaande prinses te vervoeren, maar om na de huwelijksplechtigheid te veilen. De opbrengst gaat (uiteraard) naar een goed doel.


Het goede doel in kwestie is Children’s HIV Association, oftewel CHIVA. Na 19 mei, de dag dat Prins Harry en actrice Meghan Markle elkaar het ‘ja woord’ geven, wordt de Mini per opbod verkocht aan de hoogste bieder.

De unieke Mini is voorzien van een Crystal White lakkleurtje waarop zilver/blauwe strepen zijn aangebracht. Bij de Hatch was het altijd al mogelijk om speciale decoratie voor het dak te bestellen en ook voor het aanstaande echtpaar is gekozen voor een speciale print. Het ontwerp is een mix van de Union Jack en de Stars & Stripes. Meghan is immers Amerikaans.

Verder is het oog voor detail te zien aan de richtingaanwijzers waarin ‘M <3 H’ staat gegraveerd. De grondverlichting heeft normaliter de tekst ‘Mini’, maar dat is vervangen door ‘Just Married’.

Binnenin is de Mini rijk gedecoreerd met grijs leder en 3D geprinte onderdelen in de nationale driekleuren. Voor het Britse merk meteen een prachtige kans om de personalisatie mogelijkheden nog eens onder de aandacht te brengen.

Comments are closed.