Volkswagen Arteon Business tijdelijk gratis met automaat

0

Met de Arteon Elegance Business en Business R modellen biedt Volkswagen naar eigen zeggen zeer compleet en sportief uitgeruste zakenauto’s aan voor een aantrekkelijke prijs. Zeker in combinatie met de DSG automaat, die momenteel zonder meerprijs wordt geleverd.

Alle uitvoeringen van Volkswagens 5-deurs coupé zijn tijdelijk zonder meerprijs leverbaar met de DSG automaat. De prijzen van de Arteon inclusief deze transmissie beginnen bij 41.515 euro.

Als Elegance Business en Business R is de Arteon volgens Volkswagen uitgerust met alles wat een zakelijke rijder zich maar kan wensen. De Arteon Elegance Business is standaard voorzien van onder meer het Discover Media infomediasysteem, een achterklep met sensorgestuurde opening, het digitale instrumentenpaneel Active Info Display, spraakbediening, verkeersbordenherkenning en 18 inch Shikai velgen. De prijzen van de Arteon Elegance Business met DSG automaat beginnen bij 44.925 euro.

Voor een nog sportievere uitstraling is de Volkswagen Arteon Business R aangekleed met een R-Line exterieur & interieurpakket, inclusief met leer en Alcantara beklede stoelen. Deze uitvoering is er inclusief standaard DSG automaat vanaf 46.150 euro.

Reageren is niet mogelijk.