Feestelijke kleurstelling voor Lamborghini Huracán Evo GT Celebration

0

Maak kennis met de Lamborghini Huracán Evo GT Celebration. Van deze speciale EVO versie zullen slechts 36 exemplaren gebouwd worden. Die zijn allemaal bestemd voor de Noord Amerikaanse markt.

De Huracán Evo GT Celebration is een eerbetoon aan de GT3 EVO versie die de 24-uurs race van Daytona en de 12-uurs race van Sebring 2 seizoenen achter elkaar op zijn naam schreef. De opvallende kleurencombinatie is gebaseerd op de stickers van het GRT Grasser Racing Team. Er zijn in totaal 3 tinten voor de carrosserie mogelijk die gecombineerd kunnen worden met 3 andere stickerkleuren. Onder de streep levert dit in totaal 9 combinaties op.

Op de foto’s zie je de kleurencombinatie Verde Egeria Green met Arancio Aten Orange. De tinten zijn geïnspireerd door bovengenoemde racebolides en speciaal samengesteld voor Lamborghini Ad Personam en Centro Stile; respectievelijk de personalisatie afdeling en de designafdeling van Lamborghini.

De flanken zijn opgesierd met de teksten ‘Daytona 24’ en ‘Sebring 12’. Op de B stijl aan de bestuurderskant is een koolstofvezel plaquette aangebracht met de inscriptie ‘AdPersonam 1 di 36’. Waarom 36? Het antwoord op die vraag is simpel: ‘Daytona 24’ + ‘Sebring 12’ = ‘AdPersonam 1 di 36’. Een simpele rekensom.

Het interieur van de Lamborghini Huracán Evo GT Celebration is royaal afgewerkt met Alcantara waarbij het stikselwerk in een contrasterende kleur is uitgevoerd. Nieuwe kuipstoelen en een opvallende plaquette in de cabine maken het Noord Amerikaanse feest compleet. Begin 2020 worden de eerste exemplaren door Lamborghini afgeleverd.

 

Reageren is niet mogelijk.