Kia Stonic tijdelijk als Sports Edition

0

Kia lanceert de Stonic Sports Edition. De in gelimiteerde oplage geproduceerde editie biedt extra uitrusting en een sportiever design. Hij is nu te bestellen voor 23.995 euro.

De Stonic Sports Edition is gebaseerd op de DynamicLine uitvoering en heeft van het designteam van Kia een aantal speciale styling details gekregen. Van buiten onderscheidt de tijdelijke uitvoering van de compacte cross-over zich onder meer met LED achterlichten, privacy glas, 17 inch lichtmetalen velgen, dakrails, mistlampen en zilver gekleurde bodem beschermplaten (zowel vóór als achter). De Stonic Sports Edition is optioneel verkrijgbaar als ‘two-tone’ met een contrastkleur voor het dak en de buitenspiegels.

Van binnen vallen het stuurwiel in D vorm met geperforeerd leder en de speciale stof/leder look bekleding op. De Sports Edition biedt keuze uit 2 verschillende interieurdesigns: Orange of Grey. Met het Colour Pack Grey is het binnenste van de Stonic uitgevoerd in donkere tinten en wanneer wordt gekozen voor het Colour Pack Orange, zijn het dashboard, het stuur en de stoelbekleding voorzien van opvallende afwerkingsdetails in dé kleur van Nederland.

De speciale editie biedt features als een 7 inch full map navigatiesysteem met achteruitrijcamera en TomTom Live Services, voorbereiding voor Apple CarPlay en Android Auto, Digitale Radio (DAB+), cruise controle, parkeersensoren achter en elektrisch verstel- en verwarmde buitenspiegels. Ook standaard zijn een lichtsensor, airconditioning en statische bochtverlichting.

De Kia Stonic Sports Edition is per direct te bestellen en uit voorraad leverbaar. Hij heeft de 100 pk sterke 1.0 T-GDI benzinemotor onder de kap en kost 23.995 euro.

Reageren is niet mogelijk.