Pakketvoordeel op e Drive Edition modellen van BMW

0

BMW biedt de stekker hybride uitvoeringen van de X1 en X3 tijdelijk aan als aantrekkelijke eDrive Edition. Die worden inclusief het High Executive pakket geleverd tegen een voordeelprijs. Het gaat om de X1 xDrive25e en de X3 xDrive30e.

Op de X1 eDrive Edition ontvangt de klant liefst 5.636 euro pakketvoordeel. Men betaalt namelijk slechts 2.000 euro voor het High Executive pakket. Het optievoordeel op de X3 eDrive Edition bedraagt 5.100 euro. De prijs voor het High Executive pakket bedraagt daarmee niet meer dan 2.500 euro.

Het High Executive pakket van de X1 omvat lederen bekleding van zowel het meubilair als het en stuurwiel, elektrisch verwarmde voorstoelen, elektrisch te bedienen achterklep, een Plus navigatiesysteem, een Head-Up display, cruise controle, automatische airconditioning met 2 temperatuurzones, een alarmsysteem en LED techniek voor de koplampen.

In de X3 eDrive Edition krijgt de klant de BMW Live Cockpit Professional, het BMW Connected Pack Professional, lederen bekleding, het opbergpakket, automatische airconditioning met 3 temperatuurzones, adaptieve LED koplampen, idem mistlampen, elektrisch verwarmde voorstoelen, een automatisch dimmende binnenspiegel en een alarmsysteem.

Reageren is niet mogelijk.