Korting op First Edition Pack voor Ford Kuga

0

Ford wil de nieuwe Kuga een vliegende verkoopstart laten maken met het First Edition Pack. Dat bestaat uit 3 handige assistentiesystemen. Om kopers naar de showroom te lokken, betaalt men tijdelijk slechts de helft van de prijs.

Het First Edition Pack is leverbaar op de uitvoeringen ST-Line X en Titanium X. Zolang de voorraad strekt kan men dit optiepakket nu bestellen voor slechts 1.495 euro. De normale prijs is 2.800 euro. Het accessoirepack bestaat uit 3 handige items: een handsfree, elektrisch te bedienen achterklep, het Technology Pack en het Driver Assistance Pack.

Het Technology Pack omvat dynamische koplampen met volledige LED techniek en een Head-Up display. In het Driver Assistance Pack zit een dode hoek detectiesysteem, adaptieve cruise controle, camera’s vóór & achter, een automatische parkeer hulp en beschermers voor de deurhoeken. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

 

Reageren is niet mogelijk.