Mitsubishi biedt stapelvoordeel op SUV modellen

0

De Mitsubishi ASX, Eclipse Cross en Outlander PHEV zijn nu tijdelijk leverbaar met ‘stapelvoordeel’ dat kan oplopen tot 3.500 euro. Dit bedrag is opgebouwd uit een prijsverlaging die geldt per 1 juli, inclusief een voorraadkorting én extra zomervoordeel bij registratie op uiterlijk 31 juli.

Per 1 juli a.s. wijzigen opnieuw de BPM tarieven voor nieuwe personenauto’s. De betreffende belasting wordt vanaf dat moment berekend op basis van de CO2 uitstoot volgens de nieuwe, strengere WLTP meting ter vervanging van de oude NEDC meting. Deze wijziging pakt goed uit voor Mitsubishi. Afhankelijk van het model en de uitvoering resulteert de BPM wijziging in een prijsverlaging tot soms wel duizenden euro’s, zo laat de importeur weten.

Om de SUV modellen van Mitsubishi nóg aantrekkelijker te maken, zijn de ASX, Eclipse Cross en Outlander PHEV nu tijdelijk leverbaar met stapelvoordeel. Bovenop de prijsverlaging per 1 juli profiteert de klant namelijk ook nog van een voorraadkorting en extra zomervoordeel. Zo is de ASX 2.0 CVT Intense inclusief 1.500 euro stapelvoordeel leverbaar voor de rijklaar prijs van 33.490 euro. Deze recent vernieuwde SUV is standaard uitgerust met onder andere 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, het SDA multimediasysteem (met 8 inch touchscreen en geïntegreerde TomTom navigatie), cruise controle en parkeer sensoren.

Het stapelvoordeel voor de Eclipse Cross met 163 pk sterke 1.5 turbomotor bedraagt liefst 3.500 euro. Althans, indien gekozen wordt voor de Black Edition uitvoering. Die heeft een rijklaar prijs van 37.490 euro en is voorzien van LED koplampen, automatische airconditioning met 2 temperatuurzones, het SDA multimediasysteem met Apple CarPlay, voorstoelen die verwarmbaar zijn en de Rockford Fosgate premium geluidsinstallatie.

Tot slot de Outlander PHEV, de bestverkochte stekker hybride ter wereld met standaard vierwielaandrijving en een systeemvermogen van 224 pk). Deze is nu leverbaar voor de rijklaar prijs van 40.490 euro dankzij 3.000 euro stapelvoordeel. De Outlander PHEV is weliswaar al te koop vanaf 35.990 euro, maar dan krijg je de kale Pure versie. Voor de genoemde 40.490 euro krijgt men de rijk(er) uitgeruste Intense+ uitvoering met onder andere 18 inch lichtmetalen velgen, het SDA multimediasysteem (met 8-inch touchscreen en geïntegreerde TomTom navigatie), zogeheten Multi Around Monitor parkeerhulp, een verwarmbaar stuurwiel en een elektrisch bedienbaar schuif/kantel dak.

De SUV modellen van Mitsubishi zijn allemaal standaard voorzien van een automaat, 5 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar mobiliteitsservice. Afhankelijk van het type bedraagt het maximum trekgewicht 1.300 tot 1.600 kg. Daarmee zouden de SUV modellen volgens de importeur uitstekend geschikt zijn als caravantrekker. Het stapelvoordeel is geldig bij aankoop in de actieperiode tot 30 juni 2020 en bij registratie op uiterlijk 31 juli 2020.

Reageren is niet mogelijk.