Ook de Mitsubishi Space Star komt in aanmerking voor stapelvoordeel

0

In navolging van de SUV modellen van Mitsubishi is ook de pas geïntroduceerde, vernieuwde Space Star tijdelijk leverbaar met ‘stapelvoordeel’. Dat kan oplopen tot 1.500 euro. Het voordeel is opgebouwd uit een prijsverlaging die geldt per 1 juli, extra zomervoordeel én 250 euro aan gratis accessoires.

Per 1 juli a.s. wijzigen opnieuw de BPM tarieven voor nieuwe personenauto’s. Het belastingtarief wordt vanaf dat moment berekend op basis van de CO2-uitstoot volgens de nieuwe, meer realistische WLTP meting ter vervanging van de oude NEDC norm. Deze wijziging pakt goed uit voor de Space Star. Afhankelijk van de uitvoering geldt een prijsdaling tot 1.000 euro op de kleine Mitsubishi.

Om de Space Star nóg aantrekkelijker te maken, is het pas geïntroduceerde, grondig vernieuwde model tijdelijk leverbaar met stapelvoordeel. Bovenop de prijsverlaging profiteer je ook van extra zomervoordeel. Zo is de Space Star 1.2 Active nu leverbaar voor de rij klaarprijs van 14.740 euro. Als klap op de vuurpijl krijgt de klant daarbovenop ook nog 250 euro aan gratis accessoires naar keuze.

De Space Star 1.2 Active is niet alleen standaard uitgerust met airco, lichtmetalen velgen, cruise controle, LED achterlichten, privacy glas, te verwarmen buitenspiegels en een licht & regensensor, maar ook met het SDA multimediasysteem (met 7 inch touchscreen, Apple CarPlay, DAB+ digitale radio, USB aansluiting en Bluetooth carkit met stuurwiel bediening).

Met de accessoirecheque ter waarde van 250 euro kan de uitrusting nog verder worden uitgebreid, bijvoorbeeld met een midden armsteun inclusief bekerhouder, kofferruimtebescherming, dak dragers of iets anders uit het accessoire-aanbod van Mitsubishi. Welke keuze ook gemaakt wordt, voor elke originele accessoire geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar, net als bij alle auto’s van de Japanse autofabrikant.

Het stapelvoordeel voor de Mitsubishi Space Star is geldig bij aankoop in de actieperiode tot 30 juni 2020 en bij registratie op uiterlijk 31 juli 2020.

Reageren is niet mogelijk.