Vanuit dit gebouw wil Hongqi de wereld veroveren

0

Hongqi, het meest prestigerijke automerk van China dat eigendom is van de FAW Groep, heeft haar zogeheten Innovation Tower geopend. Daar zal het premium merk eerste klas technologie en innovatieve producten gaan presenteren, zo laat een woordvoerder weten.

Het gebouw, dat deze week werd geopend, is gelegen in Changchun International Auto City in de Jilin provincie. Daar bevindt zich een auto-industrie cluster.

Met behulp van intelligente digitale technieken zullen in de Innovation Tower de expertise van Hongqi naar een hoger plan worden getild. Ook vormt het gebouw naar eigen zeggen een platform voor slimme innovatie, creativiteit end startende onderneming. Men spreekt van een architectonisch hoogtepunt voor noordoost China.

In het gebouw kunnen bezoekers kennismaken met de geschiedenis van Hongqi en informatie krijgen over de toekomstplannen van het Chinese premium automerk, inclusief een overzicht van welke geavanceerde technologie momenteel in ontwikkeling is. In de visie van Autointernationaal.nl vormt Hongqi een grote bedreiging voor de Duitse autofabrikanten in het luxe segment, met name voor wat betreft hun Chinese verkoopactiviteiten.

Reageren is niet mogelijk.