Exclusieve preview nieuwe Volkswagen Tiguan, Arteon en Arteon Shooting Brake

0

Dit najaar komen de vernieuwde Volkswagen Tiguan en Arteon (Shooting Brake) op de Nederlandse markt. Tijdens een exclusief preview evenement in Leusden kunnen geïnteresseerden de nieuwe modellen tot en met 30 juli nu al voor het eerst live zien. Het preview evenement is te bezoeken na aanmelding bij de Volkswagen dealer.

Recent trok Volkswagen het doek van de vernieuwde Tiguan. Het uiterlijk is nu meer in lijn met dat van de andere SUV modellen van Volkswagen, waaronder de T-Cross. Vooral het nieuwe front springt in het oog. Ook op technisch vlak zijn er belangrijke wijzigingen. Zo komt de Tiguan er ook met stekker hybride technologie en krijgt hij de nieuwste features op het gebied van digitalisering en connectiviteit.

In het nieuwe bedieningsconcept hebben knoppen en schakelaars plaatsgemaakt voor aanraak panelen. Het nieuwe MIB3 infotainmentsysteem biedt samen met We Connect Plus toegang tot vele (online) diensten. De nieuwste assistentiesystemen verhogen het veiligheid- en comfortniveau nog verder.

De vernieuwde Volkswagen Arteon is met zijn aangescherpte uiterlijk en het compleet nieuwe, digitale interieur weer helemaal up-to-date. Het gamma wordt bovendien uitgebreid met de stijlvolle Shooting Brake. In dit model smelt het eigenzinnige Arteon design volgens Volkswagen samen met de functionaliteit en ruimte van een stationwagon. Beide carrosserievarianten zijn binnenkort ook leverbaar met stekker hybride technologie. De elektrische actieradius is volgens Volkswagen in veel gevallen voldoende om de dagelijkse ritten geheel lokaal emissievrij mee af te leggen. De vernieuwde Arteon en Arteon Shooting Brake zijn uitgevoerd met de nieuwste connectiviteit features en assistentiesystemen.

De vernieuwde Tiguan en Arteon zijn tot en met 30 juli aanstaande te bezichtigen in de showroom van Pon’s Automobielhandel in Leusden. Het preview evenement is te bezoeken na aanmelding bij de Volkswagen-dealer. Op woensdagochtend 29 juli is er tussen 9.00 uur en 12.00 uur ook gelegenheid om zonder aanmelding vooraf de auto’s te bezichtigen aan de Zuiderinslag 2 in Leusden. De registratie vindt dan plaats in de ontvangstruimte. Om 1,5 meter afstand te garanderen, kunnen 25 bezoekers gelijktijdig in de showroom terecht.

Reageren is niet mogelijk.