Mercedes-AMG punt de GT 4-Door bij

0

Voor het nieuwe modeljaar heeft de Mercedes-AMG GT 4-Door enkele wijzigingen ondergaan. Zo is het infomedia systeem MBUX (Mercedes-Benz User Experience) met specifieke AMG displays en individueel instelbare functies nu standaard op alle modelvarianten.

Andere uitrusting die standaard is bij de 4-zitter zijn onder andere de breedbeeld cockpit, navigatie vanaf harde schijf, de spraakbediening “Hey Mercedes”, een touchpad en digitale radio. De MBUX interieurassistent en MBUX augmented reality voor navigatie zijn optioneel leverbaar. De praktische eigenschappen van de GT 4-door kunnen worden vergroot met de toevoeging van de optionele dakdrager systemen.

Alle 5 de modelvarianten (AMG GT 43, AMG GT 43 4Matic+, AMG GT 53 4Matic+, AMG GT 63 4M4atic+ en AMG GT 63 S 4Matic+) zijn per direct te bestellen. De prijzen lopen uiteen van 122.790 euro tot 230.225 euro (zie bovenstaande tabel).

 

 

Reageren is niet mogelijk.