Actie van Nissan: High Five Deals

0

Nissan combineert voorraadkorting (op de inmiddels moeizaam verkopende Qashqai wel tot 5.000 euro) met gratis verlengde garantie en onderhoud. Ook is er voordelige financiering.

In de maand september kan men de Nissan dealer een ‘high five’ geven om een voordelige deal op 5 van de populairste modellen rond te maken. Behalve een korting krijgt men bij de aanschaf van een nieuwe Qashqai, X-Trail, Juke, Micra of Leaf ook 5 jaar gratis onderhoud en garantie. Daarnaast wordt de potentiële klant een gunstige financiering aangeboden voor een periode van 5 jaar.

Het kortingsbedrag verschilt per model en geldt alleen voor voorraadmodellen. Het meeste geld, 5.000 euro, valt te besparen op de aanschaf van een nieuwe Qashqai. De garantie bestaat uit de 3 jaar fabrieksgarantie, vermeerderd met 2 jaar gratis verlengde garantie (met een maximum tot 150.000 km). De 5 jaar gratis onderhoud van Nissan dekt de kosten van de voorgeschreven, reguliere onderhoudsbeurten. Voor de 5-jarige financiering biedt Nissan Financial Services het aantrekkelijke rentetarief van 2,9 procent aan.

Nissan geeft een rekenvoorbeeld voor de Micra IG-T 100 Visia. Die heeft een consumentenadviesprijs van 19.290 euro. Na aftrek van het voorraadvoordeel à 1.500 euro wordt de actieprijs 17.790 euro. Indien er een aanbetaling wordt gedaan van 5.575 euro, is het resterende bedrag dat gefinancierd dient te worden 12.215 euro. Bij een maandbedrag van 159 euro is er na 60 maanden 9.540 euro afgelost. Er resteert dan nog een slottermijn van 3.858 euro die doorgaans kan worden voldaan in de vorm van de inruilwaarde van de Micra.

De actie geldt van 1 tot en met 30 september 2020, maar niet op de Business Editions en op de Juke Premiere Edition. Voor het krediet worden jouw persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel; acceptatie vindt plaats op basis van VFN normen. Vraag de Nissan-dealer naar de volledige voorwaarden voor de actie en de kredietverlening.

Reageren is niet mogelijk.