Citroën ruimt de C4 Cactus op

0

Nu de orderboeken voor de nieuwe Citroën C4 en ë-C4 geopend zijn, kan de C4 Cactus (die geen al te gelukkig verkoopleven heeft gekend) met pensioen. Om de laatste exemplaren vlot op te kunnen ruimen, worden die verkocht met een zogeheten Comfort Upgrade Bonus. Die mag men naar wens besteden aan een luxere versie, opties, korting op het aanschafbedrag of extra inruilwaarde.

Citroën laat jou dus zelf kiezen wat voor soort voordeel jij wilt krijgen op de C4 Cactus. Daarnaast worden kopers getrakteerd op extra voorraadvoordeel. Neem bijvoorbeeld de C4 Cactus PureTech 110 S&S Shine uitvoering. Die heeft een consumentenadviesprijs van 26.840 euro. Wordt van dit bedrag de Comfort Upgrade Bonus à 1.000 euro afgetrokken (in dit geval is een hoger uitrusting niveau niet mogelijk, maar men kan als alternatief wel comfortverhogende opties op de bestellijst aankruisen of extra inruilwaarde ontvangen (wat al snel lood om oud ijzer is als je ook kan opteren voor een korting op het aanschafbedrag), evenals het voorraadvoordeel op dit Citroën model à 2.000 euro, dan resteert er 23.840 euro.

De actie geldt voor particulieren van 1 tot en met 30 september maar zolang de voorraad strekt. Uiterste registratie- en afmelddatum is 31 oktober. Het aanbod geldt niet voor de Business versies van de C4 Cactus en is evenmin beschikbaar voor wagenparkbeheerders of (private) lease. Vraag de Citroën dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.