Skoda biedt volop actievoordeel

0

Bij vrijwel alle Skoda modellen kan jij nu een of meer actiepakketten bestellen tegen een voordeelprijs. De korting tel je op. Tussen het zogeheten Skoda Tour Voordeel zitten ook optiepacks.

De Skoda dealers vieren de Ronde van Frankrijk met Tour Voordeel. Bestel je een nieuwe Skoda, dan kun je dit voordeel krijgen op 5 actiepakketten. Dat zijn het Business Upgrade pakket, het Comfort pakket, het Style pakket, het Functie pakket en het Navigatie Plus pakket. Deze zijn beschikbaar voor diverse populaire Skoda modellen. De actie geldt tot en met 29 november zolang de voorraad strekt.

Stel, je koopt een nieuwe Karoq (foto). Daarvoor zijn alle 5 de packs met voordeel aan te schaffen. Bestel je meerdere paketten, dan mag jij van Skoda het Tour Voordeel van al die pakketten optellen. Voor de Karoq ligt het maximum op liefst 2.650 euro pakketvoordeel. Dat is niet mis. Als rekenvoorbeeld neemt Skoda de Karoq met Business Upgrade pakket (van 2.030 euro voor 790 euro, oftewel 1.240 euro voordeel), het Navigatie Plus pakket (van 1.370 euro voor 990 euro, oftwel 380 euro voordeel) en het Comfort pakket (van 1.550 euro voor 990 euro, oftewel 560 euro voordeel). Het totale Tour Voordeel bedraagt dan 2.180 euro.

 

Ook Tour Voordeel bij inruil

Tijdens de Tour de France ontvang jij in de Skoda showroom ook meer geld voor jouw huidige vierwieler. Ruil je auto nu in voor een Skoda en ontvang tot 2.000 euro aan extra inruilwaarde. Het aanbod is van toepassing op nieuwe, geselecteerde modellen. De exacte hoogte van de premie hangt af van het te bestellen type.
De actie geldt bij aankoop van de volgende Skoda modellen: de Fabia en Fabia Combi; de Scala, Kamiq of Karoq; de uitgaande Octavia en Octavia Combi maar ook de vernieuwde Octavia (Combi) in First Edition uitvoering; en de vernieuwde Superb en Superb Combi. Vraag de dealer naar de beschikbare modellen en naar de volledige actievoorwaarden.

 

Voorraadkorting tot 5.000 euro

Snel kunnen rijden, profiteren van korting tot wel 5.000 euro, eventueel ook een gratis DSG automaat: dit zijn de voordelen van een Skoda uit voorraad kopen.
De dealers hebben momenteel een voorraad nieuwe auto’s staan, variërend van de Kamiq tot de bekende Octavia en Superb. Je kunt deze auto’s bijna direct na de bestelling rijden. Nóg aantrekkelijker is dat jij er voorraadkorting tot 5.000 euro op ontvangt. Sommige uitvoeringen zijn voorzien van de DSG automaat met dubbele koppeling waarvoor de Skoda dealer geen meerprijs rekent.

Hier een overzicht van je mogelijkheden:

In het geval van de Kamiq ontvang je op voorraadexemplaren voordeel tot 3.000 euro. Op de Style uitvoering kun je nu voor 1.500 euro meerprijs de DSG automaat bijbestellen.

Op de uitgaande Octavia en Octavia Combi is de voorraadkorting maximaal 2.500 euro. Het actie aanbod omvat in dit geval ook een gratis DSG automaat ter waarde van 2.500 euro én, bij inruil van jouw huidige auto, 1.500 euro premie. Dat is in totaal 6.500 euro voordeel! Kies je voor de uitvoeringen Ambition Business, Business Edition (Plus), Style Business, Clever Edition of Sport Business, dan loopt het voorraadvoordeel op tot 3.300 euro.

Op de nieuwe Octavia en Octavia Combi is er 2.000 euro voorraadvoordeel op de rijk uitgeruste First Edition uitvoering. Daarnaast geeft Skoda tot 3.300 euro voorraadkorting op de uitvoeringen Ambition Business, Style Business, Clever Edition of Sport Business met DSG automaat.

Op de vorig jaar vernieuwde Superb en Superb Combi is er sprake van liefst 5.000 euro voorraadkorting. Of 3.000 euro en de gratis DSG automaat.

Reageren is niet mogelijk.