1.600 euro voordeel op Toyota RAV4 Style

0

Wie de Toyota RAV4 in Style uitvoering bestelt, krijgt tijdelijk 1.600 euro voordeel. Volgens de importeur zijn alle populaire opties op deze uitvoering standaard en zit de SUV boordevol innovatieve techniek.

De Toyota RAV4 Style is na de Executive uitvoering de meest luxe versie van de SUV. Daardoor zijn vrijwel alle gewilde opties standaard. Voorbeelden zijn een elektrisch bedienbare achterklep, privacy glas en 18 inch lichtmetalen wielen. Ook in de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense is voorzien, net als in Go Plus navigatie, een premium geluidsinstallatie van JBL met 9 speakers en automatische airconditioning met 2 temperatuurzones. De stoelen zijn bekleed met zwart kunstleder en zijn verwarmbaar.

Ten opzichte van het uitrustingsniveau Dynamic zit er in totaal voor 3.600 euro aan extra uitrusting op de Style uitvoering. Hiervan neemt Toyota ruim 1.600 euro voor eigen rekening. Men betaalt daardoor slechts een meerprijs van 1.995 euro, waardoor de RAV4 Style al te koop is vanaf 42.290 euro. Behalve als benzineversie (2.0 VVT-iE) is de RAV4 Style ook te bestellen als 2.5 Hybrid. Eerstgenoemde is leverbaar met handbak of automaat; de hybride variant (zonder stekker) komt altijd met een CVT automaat.

De actie geldt tot en met 31 maart 2021. De uiterste registratiedatum is 31 mei 2021. Vraag de Toyota dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.