Pakketvoordeel van Skoda op Business modellen

0

Een deel van het Skoda gamma is nu nieuw te koop met voordelige optiepakketten. De korting op deze geselecteerde packs kan oplopen tot wel 2.310 euro, vooral als jij ze combineert.

De nieuwe Business uitvoeringen zijn volgens Skoda daardoor nog beter betaalbaar. Wil jij jouw zakenauto nog beter laten uitrusten, maak dan gebruik van de voordeelpakketten. Het Business Upgrade pakket, het Comfort pakket, het Style pakket, het Functie pakket en het Navigatie Plus pakket worden allemaal (voor zover deze beschikbaar zijn op het model dat jij bestelt) met voordeel aangeboden. Kies jij meerdere packs uit, dan mag jij het voordeel optellen. Dat kan op deze manier oplopen tot wel 2.310 euro.

De actie geldt voor geselecteerde Business-uitvoeringen van de Skoda modellen Fabia Combi, Scala, Kamiq, Karoq, Kodiaq en Superb (Combi). Per pakket, model en uitvoering verschilt het voordeel. Vraag de Skoda dealer naar de mogelijkheden en het voordeel op de door jou gewenste selectie. De importeur geeft zelf een rekenvoorbeeld voor de Superb Business Edition Plus. Zijn Business Upgrade pakket is nu tijdelijk afgeprijsd van 1.990 euro naar 990 euro, en het Comfort pakket van 2.490 euro naar 1.490 euro. Het totale pakketvoordeel bedraagt daardoor 2.000 euro.

De actie geldt tot en met 28 februari 2021, maar zolang de voorraad strekt. Vraag de Skoda dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.