MG opent pop-up store in Leidschendam

0

MG heeft een pop-up store geopend in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De pop-up store is gerealiseerd in samenwerking met de Nederlandse distributeur van het herboren automerk, Van Mossel.

Van Mossel heeft daarnaast MG showrooms in Amsterdam, Rotterdam en Breda en 12 servicelocaties. Topman Eric Berkhof verwacht er nog enkele te openen. De 221 vierkante meter grote pop-up store van MG in de nieuwe Westfield Mall of the Netherlands (een winkelcentrum waar ook Polestar is neergestreken; deze fabrikant spreekt van een ‘Space’) heeft als hoofddoel om het winkelende publiek op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met het automerk dat menig consument alleen uit de geschiedenisboekjes kent.

Bezoekers kunnen de ZS EV, de EHS Plug-in Hybrid en vanaf deze zomer ook de nieuwe Marvel R Electric bekijken en betasten in de pop-up store. Een MG productspecialist staat klaar om alle vragen over de modellen te beantwoorden en de voordelen van elektrisch rijden uit te leggen. Naar wens kan direct een afspraak voor een proefrit worden gepland bij een van de brandstores van het merk in Nederland. In de Polestar Space, die afgelopen maart werd geopend, kunnen bezoekers ook auto’s bekijken, desgewenst configureren en ter plaatse bestellen.

Reageren is niet mogelijk.