Dubbel voordeel op de Business Edition modellen van Nissan

0

Als zakelijk rijder ben je bij Nissan tijdelijk dubbel voordelig uit. Op een Business Edition model ontvang je namelijk gratis accessoirevoordeel. Ook het leasetarief gaat omlaag.

Voor zakelijke rijders heeft Nissan de rijk uitgeruste Business Edition modellen. Sommige daarvan zijn direct te rijden want deze zijn uit voorraad leverbaar. Op die modellen ontvang je nu dubbel voordeel. Als eerste krijg je 350 euro accessoirevoordeel. Daarmee maak jij jouw Nissan precies naar jouw zin. Het tweede voordeel is een aantrekkelijk laag Financial Lease tarief. Tijdelijk financier je de een Nissan Business Edition model namelijk tegen de volgende rentepercentages:

2,9 procent bij 48 maanden looptijd
1,9 procent bij 36 maanden looptijd
0,0 procent bij 24 maanden looptijd

Ja, je leest het goed: bij een looptijd van 24 maanden is Nissan Financial Lease op deze actieauto’s geheel kosteloos.

De actie geldt tot en met 31 augustus 2021. De consumentenadviesprijs is inclusief bpm, vermijdbare kosten rijklaar maken en de wettelijk verplichte bijdragen, maar exclusief btw. Vraag de Nissan dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.