Zelf jouw voordeel kiezen bij Nissan

0

Kies zelf 3 soorten voordeel bij aankoop van een van de populaire Nissan modellen. De totale korting kan op die manier oplopen tot meer dan 5.000 euro!

Bij de Nissan dealer mag je deze maand zelf jouw voordeel deal samenstellen. Op voorraadexemplaren van de Micra, Juke, Qashqai, X-Trail en Leaf heeft de dealer 5 voordeelacties geselecteerd. Die verschillen per model en per uitvoering. Selecteer 3 deals die bij jouw auto horen en jouw totale voordeel kan tot boven de 5.000 euro oplopen.

Voor een Nissan Leaf uit voorraad van modeljaar 2019 bijvoorbeeld mag je maximaal 3 van de volgende voordelen uitkiezen:

1) 4.000 euro voorraadkorting
2) 1.000 euro inruilkorting
3) 1.250 euro gratis accessoires
4) 5 jaar gratis onderhoud
5) 2 jaar extra garantie

Wil jij vooral zekerheid, combineer dan het gratis onderhoud en de verlengde garantie met een van de andere kortingen. Ben je uit op zoveel mogelijk voordeel op de aanschaffactuur, selecteer dan het voorraadvoordeel in combinatie met de inruilkorting en de gratis opties. De keuze is aan jou! Vraag de dealer naar de geselecteerde voorraad en de mogelijke deals.

De actie geldt voor particuliere klantorders in de maand augustus. De korting is niet combineerbaar met andere acties van Nissan, noch met private lease, en niet beschikbaar voor wagenparkbeheerders of leasebedrijven. Het voordeel is niet inwisselbaar voor contant geld. De actie geldt niet voor de nieuwe Ariya, de GT-R en de e-NV200 Evalia. Vraag de Nissan dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.