Private Lease voordeel voor Fiat 500e

0

De meeste uitvoeringen van de elektrische Fiat 500e kan je nu met private lease voordelig rijden. Het all-in maandbedrag begint al bij 329 euro.

Daarmee laat Fiat zien dat een elektrische auto niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Zeker niet nu Leasys, de leasemaatschappij van de autofabrikant, een aantal bijzondere aanbiedingen heeft. Ga tijdig een nieuw private leasecontract aan voor de duur van 60 maanden en het kilometrage van 7.500 km/jaar en naast het bijbehorende voordelige ‘Budget’ maandtarief (dat voorziet in alle vaste kosten en diverse diensten), zijn er diverse mogelijkheden.

Kies jij een elektrische Fiat 500e uit voorraad, dan zijn de volgende modellen beschikbaar: de 500E 3+1 (met handig extra deurtje aan de trottoirkant voor eenvoudiger in/uitstappen) is in Passion uitvoering privé te leasen vanaf 402 euro per maand en als Icon vanaf 406 euro per maand. Wil je private lease van de 500e Cabrio (met canvas roldak), dan kan je profiteren van de actieprijs vanaf 414 euro per maand voor de Passion uitvoering of 418 euro per maand voor de Icon versie. Voor deze voorraadmodellen geldt ‘op = op’.

Lease jij de instapuitvoering Fiat 500e Action, dan kan je profiteren van de bodemprijs van 329 euro per maand. Je kan ook voor het top uitrustingsniveau Icon gaan. Dat model kost 435 euro per maand. Op het Leasys Private Lease aanbod is het Keurmerk Private Lease van toepassing. De Fiat dealer vraagt het leaseproduct voor jou aan en voert alle diensten uit. Vraag de dealer ook naar de uitbreidingsmogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk.