Gelimiteerd: Renault Twingo E-Tech Electric Urban Night

0

Renault presenteert een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Twingo E-Tech Electric: de Urban Night. Deze versie vervangt de Vibes versie in de line-up. Die was eveneens beperkt leverbaar. De levering van de Twingo E-Tech Electric start rond het einde van dit jaar. De prijzen volgen in de aanloop naar de marktintroductie.

De nieuwe Urban Night uitvoering van de Renault Twingo E-Tech Electric is gebaseerd op de Intens versie en voorzien van allerlei opvallende kenmerken. Zo zijn er specifieke strepen ontworpen voor op de C stijl (‘light’ variant zonder meerprijs) of voor op het dak en de achterportieren (‘premium pack’). De strepen zijn leverbaar in een lichte of donkere kleur, waarmee volgens Renault een passende of contrasterende combinatie gecreëerd wordt met de één van de beschikbare carrosseriekleuren: Blanc Cristal, Blanc Quartz, Gris Lunaire en Noir Etoilé.

Behalve aan de striping is de Urban Night uitvoering aan de buitenzijde ook te herkennen aan de donker glanzende 16 inch lichtmetalen velgen, aan witte accenten in de onderste grille en aan ‘Urban Night X’ markeringen op de buitenspiegelkappen.

Die Urban Night X markeringen zijn ook binnenin te vinden, zoals op de speciale instaplijsten, op de rugleuning van de zwart stoffen bekleding van de voorstoelen met witte randen en op het hoogglans zwarte deel van het dashboard. Verder zijn bestuurders in de Renault Twingo E-Tech Electric Urban Night volledig met internet verbonden dankzij het Renault Easy Link multimediasysteem, met onder andere Tom Tom Live navigatie, Apple CarPlay en Android Auto.

Ook bij de prijs inbegrepen zijn een inductielader voor smartphones en een achteruitrijcamera met ultrasone sensoren.

Reageren is niet mogelijk.