Black Friday: tweede Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs

0

Sla je slag door al vanaf maandag 22 november Black Friday te vieren! Tijdens die hele week kun je een tweede Fiat 500 Hybrid voor de helft van de prijs kopen. Je kunt ook gaan privé leasen vanaf slechts 199 euro per maand.

Black Friday betekent twee dingen: bodemprijzen en ‘op = op’. Dat geldt zeker voor de actie van de Fiat dealers dit jaar. Het gaat om een uitermate aantrekkelijk, maar beperkt beschikbaar aanbod. Gelukkig kun je al vanaf maandag 22 november (de werkweek voorafgaand aan Black Friday) bij de Fiat dealer terecht. Sla dus tijdig je slag!

Wie een Fiat 500 Hybrid koopt, kan een tweede exemplaar krijgen voor slechts de helft van de prijs. Deze kan je vervolgens aan de buren geven, aan jouw vriend(in) of aan een collega; kijk maar wie er blij mee zou zijn. De Fiat 500 Hybrid heeft dankzij een ondersteunende elektromotor, start/stopsysteem en terugwinning van energie een lager brandstofverbruik. Zo ben je ook ná aankoop zuinig uit.

De tweede Black Friday actie van Fiat is een private leaseaanbod van leasemaatschappij Leasys. Tegen de absolute bodemprijs van slechts 199 euro per maand rijd je 60 maanden all-in. Alle vaste kosten en diensten zijn bij dit bedrag inbegrepen. Je betaalt alleen nog de brandstof. Het leaseaanbod is voor 7.500 km/jaar op basis van het Budget leasepakket (onder voorbehoud van belastingwijzigingen). Een aanbetaling of slotbetaling kan worden gevraagd.

De actie geldt van 22 tot en met 26 november 2021. De twee acties zijn niet te combineren met elkaar, noch met wagenpark of leaseorders en niet inwisselbaar voor contant geld. De prijs van de tweede koop-500 wordt bepaald door 25 procent in mindering te brengen op de fiscale waarde (nieuwprijs inclusief opties, btw en bpm, maar exclusief vermijdbare kosten rijklaar maken en de wettelijk verplichte bijdragen, waaronder bijtelling). Vraag de Fiat dealer naar de volledige voorwaarden van deze actie en het eventuele leaseproduct.

Reageren is niet mogelijk.