Optievoordeel op Business Edition modellen Toyota

0

Bij aanschaf van een Toyota Business Edition mag de klant tijdelijk accessoires naar wens aan zijn of haar nieuwe auto toevoegen. Het optievoordeel bedraagt maximaal 1.750 euro.

Tijdelijk krijgt men bij de aanschaf van een van de bijna 10 Business Editions van Toyota voordeel op accessoires. Die opties mag men bovendien naar eigen wens uitzoeken. Keuzemogelijkheden zijn bijvoorbeeld een handige trekhaak, een prachtige wiel set of meer maatwerk. De Toyota dealer kan jou hier van alles over vertellen.

De hoogte van het optievoordeel is afhankelijk van het type Business Edition dat men bij Toyota bestelt. Indien men een Yaris of Yaris Cross aanschaft, dan mag er voor 1.150 euro aan gratis opties uitgezocht worden. Op de Camry bedraagt het voordeel 1.500 euro. Er is liefst 1.750 euro accessoirevoordeel beschikbaar voor de overige Business Edition modellen van Toyota waarvoor de actie geldt: de Corolla (alle 3 de carrosserievarianten Hatchback (foto), Touring Sports en Sedan doen mee), de C-HR, de RAV4 en de Highlander.

De Business Edition (of Business Plus Edition) uitvoeringen van Toyota is volgens de importeur aantrekkelijk vanwege enerzijds de uitgebreide uitrusting en anderzijds de voordelige prijs (wat voor zakelijk rijders minder bijtelling betekent). De actie geldt tot en met 31 maart 2022. Uiterste registratiedatum is 30 juni. De RAV4 Plug-in Hybrid en de Corolla Trek komen niet in aanmerking voor de actie. Het optievoordeel is ook niet combineerbaar met zakelijke/private (flex) lease of andere aanbiedingen van Toyota. Vraag de dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.